Forside Udlejning Om os Kontakt

Landsdækkende teltudlejning af certificerede telte

Mission


Vores mission er tilfredse kunder, som sammen løser kundens behov.

Virksomhedens mission er at være en drivkraft for teltbranchen. Dette bliver vi - ved at gå foran med det bedst mulige eksempel og med udgangspunkt i vores fælles definerede værdigrundlag: Stolthed, Ligeværdighed og Samarbejde.


Se vores telte Kontakt os her

Vores Værdier


DK Telte er en moderne og engageret virksomhed som er præget af effektivitet og service. Vi har stor erfaring i branchen og vægter tillid og ærlighed højt.

DK Telte har hjemme i Ringsted på Sjælland, vores lokalitet gør det muligt at komme rundt i hele landet og levere telte til enhver lejlighed, som fx byfest, kræmmermarkeder, konfirmation, firmafest, fødselsdag, sommerfest mm.

Vores virksomhed er skabt af passion. Passion for at fordybe os i at være med til at gøre andres dag bedre, passion for at drive forretning og ikke mindst passion for at løse problematikkerne for kunderne, som bliver til udfordringer og sidst muligheder. Den passion er vores drivkraft og nøglen til succes. Vi er ambitiøse og brænder for det vi laver, for at hjælpe vores kunder, og for at overstige deres forventninger.
Vores Vision


Vi er skabt med en vision om, at kvalitet og service hænger sammen. Hos DK Telte stræber vi os på at skabe den bedste oplevelse for vores kunder. Hovedessensen i virksomheden er, at have kunden i fokus, samt at nå i mål så vi begge er mere end tilfredse med slutresultatet. Virksomhedens drivkraft er at finde løsninger og muligheder der lige passer til dig og dit behov.

Vores team bag, består af et kompetent team med gåpåmod, engagement og serviceminded.

Virksomheden går op i, er at alle vores telte er produceret af højkvalitets råvare, som sikre teltene kan tåle mere end normalt. Derfor ønsker vi at fremstå som en professionel og konkurrencedygtig teltleverandør som vægter kvalitet og tillid meget højt.

ALLE vores telte er certificeret og opfylder lovkrav.
6 gode grunde til at vælge os

Du kan læse mere om hver enkelt grund, ved at trykke på teksten.Personlig service


Når du vælger DK Telte får du en kontaktperson der tager sig af din bestilling fra start til slut. Vi tilbyder hjælp igennem hele processen, og skulle din kontaktperson ikke være tilgængelig, bliver du hurtigt hjulpet af en anden medarbejder fra vores team.

Prisen


Hos DK Telte finder du konkurrencedygtige priser på telte. Få et hurtigt og uforpligtende tilbud.

Høj kvalitet


Hos DK Telte er høj kvalitet omdrejningspunktet for hele virksomhed, og vi levere kun produkter, som vi til enhver tid kan stå inde for. Med erfaring, engegement og service levere vi kun højkvalitets telte til kunder over hele landet. Vi går ikke på kompromis med hverken kvalitet eller udførelse og kan derfor garantere dig en løsning i højeste kvalitet.

Vi tilbyder logo og eget design


Hos DK Telte er det vores opgave at sikre at virksomheden har de rette forudsætninger der kan være til gavn for jeres arrangement, derfor skræddersyer vi sammen individuelt enhver opgave. Derfor har vi som måske de eneste i Danmark, logo på teltet. Det kan være en god idé til f.eks.;

DIG SOM:
  • Erhvervskunde – event, markeder, udstillinger, fødselsdage mm.
  • Privatkunde – Konfirmation, bryllup, fødselsdage, arrangementer mm.

Moderne virksomhed


DK Telte er en moderne og engageret virksomhed som er præget af effektivitet og service. Vi har stor erfaring i branchen og vægter tillid og ærlighed højt. Det betyder at vi altid er konkurrencedygtige, vores arbejdsprocesser er gennemarbejdet og vores medarbejderteam sammentømret. På baggrund af det, kan vi koncentrere os, om at yde den bedste service overfor vores kunder samt at levere præcis det ønskede produkt og evt. logo.

Fleksibilitet og hurtighed


Hos DK Telte gør vi en stor indsats for at levere fejlfrie produkter - hurtigt. Det har stor betydning for vores kunder specielt i sommerperioden. Vores kompakte organisation gør, at vi er fleksible både hvad angår priser, løsningsmuligheder og leveringstider. På den måde retter vi os ind efter vores kunder og ikke omvendt.